В последните седмици драмите около кралското семейство не стихват. Една

...
В последните седмици драмите около кралското семейство не стихват. Една
Коментари Харесай

Пореден труден момент за принц Уилям

В последните седмици драмите към кралското семейство не стихват. Една от най-сериозните беше обвързвана със гибелта на Томас Кингстън - брачен партньор на втората братовчедка на крал Чарлз лейди Габриела Уиндзор.
 Ясна е повода за гибелта на Томас Кингстън - брачният партньор на лейди Габриела Уиндзор
Ясна е повода за гибелта на брачна половинка на лейди Габриела

Трагедиите се случват и в кралските фамилии

Опелото на Кингстън се състоя в Кралския параклис на Сейнт Джеймс Палъс в Лондон на 11 март. Освен лейди Габриела и родителите й - принц и принцеса Майкъл от Кент, карлското семейство беше показано от принц Уилям.

Камила, която сега замества брачна половинка си крал Чарлз на разнообразни публични събития, не присъстваше поради различен ангажимент. Кейт Мидълтън също отсъстваше от тъжното събитие. Въпреки това параклисът събра към 140 опечалени.
 Томас и лейди Габриела на сватбата си

Томас и лейди Габриела на сватбата си

умря на 25 февруари на 45-годишна възраст в дома на родителите си. Открит е с тежка огнестрелна рана на главата, а край него има и оръжие. Полицията дефинира гибелта му като неподозрителна. Последната му обществена демонстрация е на 14 февруари, когато със брачната половинка си означиха Деня на влюбените на събитие, отдадено на Шекспир, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР