В последните месеци на Ани Салич доста й се насъбра.

...
В последните месеци на Ани Салич доста й се насъбра.
Коментари Харесай

Една Беда Никога Не Идва Сама. След Тежкия Развод, Лекарите С Треперещ Глас Съобщиха На Ани Салич Страшната Диагноза. България Се Моли За

В последните месеци на Ани Салич много й се насъбра. Тя претърпява тежък и трагичен бракоразвод със своя брачен партньор Бранко. Но, става известно, това не е най-голямата грижа на новинарката. Напоследък тя напълно е изгубила съня си поради здравословните проблеми на своята майка.

Наскоро лекарите изненадващо съобщили на пенсионерката Златка Валеова, че би трябвало да й се направи незабавна интервенция на сърцето. От години тя живее при щерка си Ани Салич и й оказва помощ в семейството и грижите за децата. Именно известната й дъщеря за негативно време я е уредила при едни от светилата в родната медицина.

Операцията по неотложност е бил осъществена в Трета градска болница преди дни. По време на интервенцията Ани Салич като че ли остаряла с десетина години от терзание. За първи път си разреши да плаче на обществено място, а близките не знаели по какъв начин да реагират и да я успокоят. За благополучие, всичко минало под мед и масло и Златка Валеова била пренасочен към оздравителен център в Банкя.

В санаториума майката на Ани Салич завързала топло другарство със собствен комшия по легло. Но двамата ги свързват само общите болежки, тъй като си имат дългогодишни сътрудници. Бащата на новинарката е предпочел да си живее Благоевград, където съжителства със сина си Антон, написа retro.bg.

Ани Салич и брат й не си приказват от години поради крими скандал, който бе заплетен към неговото име. Тя отказала да устоя и него и в този момент поддържа финансово единствено родителите си. Звездата на Нова телевизия беснее по какъв начин след 40 години труд за родината може да получава 175 лв. пенсия…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР