„В последните години в БСП се случва отстраняване на неудобните,

...
„В последните години в БСП се случва отстраняване на неудобните,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: В мандата на Нинова в БСП се отстраняват неудобните

„ В последните години в Българска социалистическа партия се случва премахване на неуместните, по-точно по време на мандата на госпожа Нинова “, това разяснява пред Euronews Bulgaria Калоян Паргов във връзка отстраняването му от поста ръководител на градската конструкция на Българска социалистическа партия в София.

„ С решението на Върховен касационен съд, което афишира решение за незначително, справедливостта спечелва “, сподели Паргов.

„ Това демонстрира единствено едно – претенцията да управляваш страната законосъобразно, базирайки се на върховенството на закона, значи да го правиш и в личната си партия, спазвайки избрани правила. Което явно не е по този начин щом съдът почете претекстовете ми и възвърне участието ми в националния съвет “, добави той.

„ Градската организация си има своя ръководител и това е моят правоприемник Иван Таков. Без значение на тълкованието на решението на съда, аз няма по какъв начин да се връщам обратно. Така че поисквам триумф на моите наследници, ще продължа да им оказвам помощ. Като член на националния съвет ще се включа интензивно във всички решения, които следва да вземе той в идващите месеци, свързани с идните избори “, съобщи още Паргов.

По думите му в скоро време ще разгласи собствен ангажимент, като уточни, че той че е в областта на обществено-политическия живот. Паргов отхвърли това да е нов ляв план или присъеднияване към този на Стефан Янев, а щяло да е нещо ориентирано напълно към страната и държавните институции.

„ В последните най-малко 2 години Българска социалистическа партия прави една и съща неточност – да настава една и съща мотика и тя да я удря по главата “, разяснява Паргов във връзка на острото изявление на Нинова за президента Радев като участник в свалянето на държавното управление.

По думите му, държавното управление е направило всичко допустимо да се самосвали и би трябвало да се търси казусът вътре в него – по метода, по който то се образува, по който се разпределиха постовете, териториите и финанс
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР