В последните години социалните мрежи се превърнаха в страхотен начин

...
В последните години социалните мрежи се превърнаха в страхотен начин
Коментари Харесай

Да изкарваш повече пари със затворени очи

В последните години обществените мрежи се трансфораха в страховит метод за изкарване на лесни пари. Дали ще е с издание на спонсорирани постове, писане на платени мнения или от гледания на видеа, всеки може да си пробваме шанса и току-виж забогатял.
 Hannah The Amputee - инфлуенсърката без крака и нейната задача
Инфлуенсърката, която се гримира без ръце

История за мощния дух

Нужен е единствено проект за деяние, който никога не е наложително да е комплициран за осъществяване. Дори в противен случай - може да се откри и кой да ни заплаща, до момента в който спим. Спящите инфлуенсъри , както ги назовават, са едно от последните феномени в обществените мрежи.

Докато някои обикалят първокласни дестинации и спят в кревати кралския размер, други се нуждаят просто от уеб камера и интернет връзка, с цел да натрупат съществено положение единствено за една нощ.

Такъв е Asian Andy - известен консуматор на платформата Twitch, която в началото бе основана за геймъри. Сега обаче там всеки е с номера си, а пък има и кой да му се връзва.

26-годишният латентен инфлуенсър от Лос Анджелис пуска живо лъчение в платформата, с цел да следва новия тренд в нея - " sleep stream ". Към него включва и функционалността за преобразяване на текст в диалект. И по този начин при всяко направено към него подаяние от феновете на този по този начин забавен лайф, той е събуждан от мощна музика.

A “sleep influencer ” made an obscene $16K in one night after enabling text-to-speech recognition during his livestream. Users donated money to play a sound in order to wake him up, including dogs barking, a ringing alarm clock, and playing loud music.
— TheFutureParty (@thefutureparty)
Всяко известие също се прочита на глас, а доста от потребителите си вършат шегички с Asian Andy като му пускат през гласовия помощник Alexa кучешки лай или мощна тревога да вземем за пример. А след това всички се смеят на това по какъв начин се стряска и не може да заспи.

Е, стресът и безсънната нощ обаче несъмнено си заслужават, тъй като спящият инфлуенсър съумява да събере цели 16 хиляди $ за седем часа , до момента в който безусловно не прави нищо, предава Business Insider.
 Инфлуенсъри, козметични компании, филтри и какви тъкмо са новите ограничения на Острова
Инфлуенсърите към този момент няма да лъжат

Поне на Острова

На края на живото предаване Asian Andy благодари за изненадващата благотворителност на всички свои фенове и изяснява, че кардинално кара Uber за 16 $ на час. А инфлуенсърът, който прави повече пари със затворени очи , има и милион почитатели в YouTube и над 400 хиляди в Twitter и Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР