В последните години беше станало мода холивудските звезди на преклонна

...
В последните години беше станало мода холивудските звезди на преклонна
Коментари Харесай

Азиатската съпруга на Робърт де Ниро му врътна "Номера на китайката"

В последните години беше станало мода холивудските звезди на напреднала възраст да си вършат деца. Сега очевидно пристигна време един по един да ги зарежат. След като Ал Пачино се раздели със златотърсачката Нур Алфала месеци откакто му роди синчето Роман, приятелката му Робърт де Ниро май е сторил същото. Според многочислени източници 80-годишният дядка е бил шута на гаджето си Тифани Чен и 10-месечната им дъщеря Джиа.

Официална информация за случилото се за момента липсва, само че съгласно близки до Робърт де Ниро той към този момент е дал задания на юристите си да договарят с майката за финансовите параметри на раздялата. Доскоро артистът непрекъснато разнасяше бебето по телевизионни студиа и се хвалеше какъв брой е велико да си татко на 80, само че в последно време не се е появявал нито с него, нито с Тифани. Предполага се, че холивудският ас изобщо не е при фамилията си в Ню Йорк, а кара зимните месеци някъде на топло в Калифорния.

Според стартирани брачната половинка Чен изобщо не била тиха и покорна азиатка, а в противен случай – държала се като надзорник в затвор и напряко побърквала де Ниро с разпоредбите, които налагала в общия им дом. Според източници характерът на азиатката бил така недопечен, тъй като от дете прекарвала години в спортни лагери. Все отново е първенец по бойното изкуство тай-чи...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР