В последните дни усилено се заговори за възможността за завръщане

...
В последните дни усилено се заговори за възможността за завръщане
Коментари Харесай

Все още нищо не е решено относно завръщането на Меси в Барселона

В последните дни интензивно се заприказва за опцията за завръщане на Лионел Меси в Барселона през идващото лято. В медийното пространство се появиха какви ли не информации и клюки. Журналистката Вероника Брунати бе безапелационна, че Лео към този момент е решил да се завърне на " Камп Ноу ", само че пък различен неин сътрудник в лицето на Алфредо Мартинес бързо отхвърли това. Сега и трансферният специалист Фабрицио Романо разкри с каква информация разполага по тази тематика досега за Caught Offside.

" От източници, близки до Лео научих, че към момента нищо не е решено - няма никакво съглашение с Барселона. Истина е, че Барса мечтае да си го върне и това е нещо, което се разисква вътре в клуба, само че и там още не са взели дефинитивно решение и не са подготвили оферта. Трябва да споменем и ПСЖ - Меси е благополучен там и те са подготвени да му предложат нов контракт, тъй че парижани ще се борят да го задържат, даже и Барса да се опита да го отмъкне като свободен сътрудник ", твърди Романо.

Освен това се твърди, че самият Меси все още не мисли по тази тематика, а е концентриран върху представянето си с ПСЖ в Шампионската лига и върху идното Световно състезание.

" В момента Меси е фокусиран върху спечелването на Шампионската лига с ПСЖ и на Световното състезание с Аржентина. Той няма да вземе решение за бъдещето си преди началото на 2023 година ", уверен е Романо.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР