В последните дни се появи един парадокс, който учуди много

...
В последните дни се появи един парадокс, който учуди много
Коментари Харесай

Защо право на глас имат 74 000 души повече от официалния брой на населението в България?

В последните дни се появи един абсурд, който учуди доста българските жители. ЦИК публично излезе с информацията, че 6 594 593-ма души имат право да гласоподават. Това е с към 74 000 души повече, в сравнение с са публично българските жители след преброяването през 2021г. Тогава Национален статистически институт оповести, че популацията на България е 6 519 789 души, само че това надалеч не е точния брой на популацията. Доказват го и данните на ЦИК. 

Разминаването се получава, тъй като има разлика сред данните на Национален статистически институт и тези на „ Гражданския указател за административно обслужване “ (ГРАО), който следи българските паспорти. А български паспорт имат над 8 милиона души.

Последното броене на популацията, което се организира в края на предходната година, остана в съзнанието ни като ужасяващо. Остава подозрението, че Преброяване 2021 бе неособено сполучливо, даже мърляво. Факт е, че то беше съпроводено от компликации и хакерски офанзиви. Не всички бяха гостоприемни към преброителите, само че и те не бяха изключително усърдни в работата си – доста хора останаха непреброени.

Тези данни опровергават изказванията на някои „ специалисти “, че нацията ни се е стопила с съвсем половин милион за 10 години, целящи още веднъж да всяват ужас измежду обществото.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР