В последната седмица от редовния сезон на южнокорейското първенство по

...
В последната седмица от редовния сезон на южнокорейското първенство по
Коментари Харесай

За край на редовния сезон - T1 загуби тежко

В последната седмица от постоянния сезон на южнокорейското състезание по League of Legends първенците от T1 позволиха тежка загуба от третия в класирането Liiv SANDBOX с 0:2. За благополучие на “Faker” и съотборниците му обаче този мач нямаше значение за крайното класиране в постоянния сезон и T1 останаха на второ място, с което си подсигуряваха място във втория кръг на плейофите, пропускайки първия.

Kael's mid-fight hook seals the deal for LSB in game 1!
— LCK (@LCK)
За геймърите от SANDBOX обаче дуелът беше с повече стойност, защото триумфът бе нужен, с цел да обезпечи третата позиция на отбора. Топ лейн играчът на Liiv SANDBOX Ким "Dove " Че-Йон пък записа своето ликвидиране номер 700 в кариерата си в LCK.

EMPEROR CLOZER!!
— LCK (@LCK)
Официално постоянният сезон завършва в неделя, а двата отбора ще изиграят по още една среща: T1 против DWG KIA, а Liiv SANDBOX против Fredit BRION. Освен тях в плейофите ще вземат участие още спечелилият от постоянния сезон Gen.G (който също стартира от втория кръг) и DRX, KT Rolster и DWG KIA. Трите отбора са с идентичен баланс, тъй че мачовете им от последната седмица ще дефинират по какъв начин ще се разпределят двойките в първия кръг на плейофите. Битката за купата в LCK, оттатък постоянния сезон стартира на 17-ти август.

HUGE WIN for!
— LCK (@LCK)
​снимка: twitter.com/lck
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР