В последната седмица Лионел Меси направи нещо, което изненада неговите

...
В последната седмица Лионел Меси направи нещо, което изненада неговите
Коментари Харесай

Полудя ли Меси? Защо си удря главата след гол?

В последната седмица Лионел Меси направи нещо, което изненада неговите почитатели. След головете си против Тотнъм (4:2) и Валенсия (1:1) звездата на Барселона празнуваше по забавен и необикновен метод, ппредаде Блиц.

Преди това след свои попадение Меси постоянно сочеше с двете си ръце към небето. Той от дълго време беше разкрил, че това е жест към неговата баба, която първа го е завела да тренира футбол, само че по този начин и не съумява да го види като професионален футболист, защото умира преди този момент.

В последните два мача Лео Меси като че ли не помни благодарностите към баба си и след гол се отправяше към най-близката телевизионна камера, започваше да клати главата и да я перва с двете си ръце, следват три въздушни целувки, а на края с пръсти демонстрира 1, 2 и 3.

Феновете на аржентинеца останаха учудени от дейностите му и се зачудиха какво значат. Всъщност жестовете са ориентирани към тримата синове на Меси – Тиего, Матео и Чиро. Така той им демонстрира, че постоянно мисли за тях и им посвещава маркирания гол.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР