В порталана адрес help.a1.bg са събрани най-често задаваните въпроси към

...
В порталана адрес help.a1.bg са събрани най-често задаваните въпроси към
Коментари Харесай

Стартира новият портал за услуги А1 Помощник

В порталана адрес help.a1.bg са събрани най-често задаваните въпроси към телекома за предлаганите артикули и услуги

Стартира новият, с чиято помощ клиентите на А1 могат да разрешат своите усложнения с продуктите и услугите на телекома, както и да намерят отговори на най-често задаваните въпроси към сътрудниците за обслужване на клиенти. Целта на новия портал е да разреши на потребителите да откриват бързо и комфортно решения на своите проблеми, без да им се постанова да напущат своя дом или да търсят в допълнение подпомагане от компанията. се намира на адрес help.a1.bg. Може да бъде наличен от меню „ Помощ “ на началната страница на уеб страницата А1.bg или от секцията „ Помощ “ в Моят А1.

Информацията в е разпределена в категории, измежду които Фактури, Роуминг, Мобилни услуги, Интернет, Телевизия, както и обособена секция за нови клиенти на телекома. Всяка категория на собствен ред препраща към други подкатегории, където са изброени съответните услуги. За всяка услуга е предоставено общо изложение на всички функционалности и особености, механически характерности, някои от най-честите въпроси. е основан след продължителни проби от страна на телекома, тъй че да има подсъзнателен интерфейс, допускащ на клиентите бързо да доближат до информацията, която търсят.

„ А1 Помощник е плод на в действителност сериозен труд от страна на доста огромен екип, като стартираме с идентифицирането на най-проблемните въпроси за клиентите, тестването на потребителското прекарване на уеб страницата и стигнем до техническата реализация. “ - изясни Елица Шопова, старши шеф „ Клиентски опит и задоволеност “ в А1 България. „ В него са събрани опитът и знанията на водещите експерти на А1. По този метод нашите клиенти имат достъп до най-хубавото обслужване, употребявайки единствено своите устройства от комфорта на личния си дом. “ – добави тя.

Приложени са също по този начин голям брой инфографики, изображения и даже цели обучителни видеа, които могат да преведат потребителите през целия развой, с който имат усложнение. С това А1 се придържа към дълготрайната си визия да улеснява цифровия живот и да предлага нови и по-удобни услуги на своите клиенти.

е и мястото, където се разгласяват вести, свързани с идна профилактика на мобилната и закрепената мрежа на телекома, както и напредъка по отстраняването на зародили повреди. Това обаче надалеч не изчерпва информацията в секцията за вести, където ще бъдат помествани и вести за най-новите артикули и услуги, промени в ценовите оферти и даже най-новите хитови заглавия в А1 Видеотека. От А1 поемат уговорката информацията в портала да се актуализира и усъвършенства непрекъснато, като в бъдеще ще бъдат добавяни още страници за всички нови услуги на телекома.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР