В поредния скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже

...
В поредния скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже
Коментари Харесай

Бившата на Криско захапа Тита

В следващия скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже на Криско е подготвена да нападне всяко момиче, което е близо до рапъра. Този път обект на словесните нападки на русокоската се оказа певицата Тита.

Явно подразнена от триумфа на последния шлагер на певицата, в който ефективно присъединяване има Криско, плеймейтката показа пародийно клипче на песента "Фотошоп " на Тита, в която изпълнителят е мъж, нагизден с руса перука и набола брада. Като коментар миньончето написа с подигравка - "Приликата с действителни лица е инцидентна ". Десетки почитатели на Тита интерпретираха думите на Ася като следващия скандал, който моделката желае да сътвори.

Защитници на Капчикова пък изригнаха яростно в нейна отбрана. "България Днес " се свърза с моделката за коментар по отношение на връзките си с певицата. "Не тая неприятни усеща към Тита. Просто съм споделила клип и съм написала нещо. Това не значи нищо ", сподели хубавицата пред вестника, като опита да потуши разразилата се свада. За да разяснява различията посред им, вестникът се свърза и с представителят на Тита. "Много сме сюрпризирани, до момента не сме имали проблеми с Ася Капчикова. Мисля, че Тита се развива съвършено, и това, че има недоброжелатели, е единствено знак за триумфа й ", обявиха от екипа на привлекателната дива.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР