В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати досега възможности да

...
В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати досега възможности да
Коментари Харесай

Скорпионите гледат към неуспех, Овните - към важни неща


В понеделник ще се фокусирате върху пропуснати до момента благоприятни условия да реализирате свое заричане или ангажимент обвързван с дете или с младеж. Сега несъмнено ще възникне доста по-благоприятно събитие или преференциална за вас обстановка. В понеделник може да научите за смяна в кариерата на жена, пред която пораждат нови благоприятни условия или е принудена да се съобрази с някои нови условия в персоналния си живот. Днес може да възникне противен спор с жена от фамилията ви, в която тя ще се опита да се наложи непременно. Денят вещае неприятна вест обвързвана с млад мъж.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде удобен ден за обмисляне или осъществяване на значими за любовния ви живот събития. Днес може да създадете ново другарство, в случай че сте в търсене на нова обич. Комуникацията ви с близките ще се реализира елементарно и ще има удобно за вас развиване. Това ще бъде удобен ден за нови инициативи, за взимане на значими решения или за правосъдни задължения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще се ангажирате с осъществявания на заричане обвързвано с мъж. Вашите каузи през днешния ден ще имат ненадейно развиване, само че няма да бъдат във ваш ущърб. През този ден мнозина ще се зарадват на значима информация свързани с пари или с финансов документ.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден се пробвайте да гледате реалистично на вашите проекти или на една съответна обстановка в живота ви. Ще обмисляте свои задължения и задания, които ще би трябвало да извършите през днешния ден или в околните дни и които ще са значими за идващите празници.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден ще сте склонни да се връщате към собствен неуспех или крах през годината. Чувството за незадоволство може да ви скапе настроението за няколко дни напред. Днес е добре да се срещате и събирате с забавни и положително настроени хора. Няма причина предварителните ви упования за този ден да не се осъществят, изключително в случай че запазите своята интензивност и упоритост.

Източник: Velida.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР