В понеделник имаше някои разгорещени моменти в Нанаймо, Британска Колумбия,

...
В понеделник имаше някои разгорещени моменти в Нанаймо, Британска Колумбия,
Коментари Харесай

Съобщението за жилища в Нанаймо е изправено пред отпор от някои жители

В понеделник имаше някои разгорещени моменти в Нанаймо, Британска Колумбия, когато провинцията разкри ново съглашение с града, ориентирано към възстановяване на изискванията за бездомните в района.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Меморандумът за съгласие, разгласен в понеделник, дефинира както отговорностите на града, по този начин и на провинцията при използването на стратегиите за реагиране на дейности за настаняване на бездомни (HEART) и стратегиите за краткотрайно настаняване на дейности за реагиране на бездомни (HEARTH).

Съгласно съглашението, градът се ангажира да даде разполагаем общинска земя и да форсира решенията за потребление на земята за нов заслон и поддържащи жилищни планове в провинцията.

Провинцията също разгласи 100 нови краткотрайни жилищни пространства в две нови уреди. В същото време провинцията сподели, че ще резервира 50-те краткотрайни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР