В понеделник - 11 септември, водещата в сутрешния блок "Здравей

...
В понеделник - 11 септември, водещата в сутрешния блок "Здравей
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Нова свали от екран Цолова заради сигнала на Бареков!

В понеделник - 11 септември, водещата в утринния блок "Здравей България " на Нова ТВ - Анна Цолова, няма да се върне в студиото. В края на летния си отпуск собственичката на тузарска къща на най-скъпата улица в столичния квартал "Драгалевци " бе неприятно сюрпризирана, че е свалена от ефир, а сътрудникът й Виктор Николаев ще продължи самичък. Такова е решението на управлението на малкия екран, взето безусловно преди часове. Новината идва първо от конкурентната bTV, където скоро се чака същото да сполети и Антон Хекимян (по-известен като Малкия Бареков в телевизията).

В опит за спешен пиар в уеб сайтове от кръга "Капитал " се появи информация, че уволнението на Цолова от "Здравей България " няма нищо общо със сигнала до Национална агенция за приходите и прокуратурата, подаден от някогашния й сътрудник и сегашен евродепутат Николай Бареков, по отношение на законността на парцела, притежаван от нея. Отлично осведомени източници от кухнята на Нова ТВ обаче потвърдиха пред Bnews тъкмо противоположното - главната причина Цолова да бъде свалена от ефир е точно инспекцията от данъчните, която тече против нея, подозрения за слугинаж на олигархията и властта, тежки политически обвързаности и зависимости и нерегламентирани приходи.

Bnews напомня, че поради това напълно неотдавна от Нова ТВ бе изхвърлена и персоналната другарка на Цолова - Дарина Сарелска, която го играеше на шефка на новините. Не на последно място като причина за отстраняването на Цолова, трансформирала се в знак на корупция за българската публицистика, е и агресивното й поведение с множеството посетители.

Неведнъж феновете са ставали очевидци на това по какъв начин тя и екранната й половинка Виктор Николаев нарушават и най-елементарни журналистически правила и правила. Изразяване на персонално мнение и настроения, спиране на поканените в студиото и искрено заяждане с неуместните са единствено част от претекстовете на управлението на Нова ТВ.

В опит за спешен пиар на Цолова уеб сайтове от кръга "Капитал " пускат подправена вест като, ужким цитирайки нейни "колеги ", които настояват, че Цолова не е изгонена поради сигнала на евродепутата. Според информация на Bnews, както преди време евродепутатът Николай Бареков, стожер в публицистиката, дефинира Цолова, че с изключение на за познавач по предписания на проф.Мермерски, за нищо друго не става, новото й амплоа ще бъде в готварско предаване, което тотално ще закрие кариерата на плевенчанката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР