В политиката това е каквото е, както е казал Ботев,

...
В политиката това е каквото е, както е казал Ботев,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов каза дали ще иска силови министри

В политиката това е каквото е, както е споделил Ботев, за националната обич би трябвало да се бориш. Корнелия Нинова тези неща по този начин и не ги научи. Аналогията на алените е фрапираща, коментаралидерът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов, представен от Канал 3.

"На тези избори постигнахме триумф, защото в никакъв случай не сме си трансформирали идеологията и тактиката, към този момент повече от 20г. Стратегията ни е точно да се работи, да се възроди българската войска, образованието, битката против циганизацията ", сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Изводите от изборите демонстрират, че хората се интересуват не от това, което си написал в програмата си, а от това, което изпълняваш. Трябва да седнем с ГЕРБ и да забележим какво сме изпълнили от програмата. Изпълнихме доста задания, вдигнахме заплатите, подобрихме качеството на образованието, сградния фонд и създадохме по-твърди ограничения за малцинствата, децата да посещават учебно заведение ", сподели Каракачанов.

Стратегията за ромите я вкарваме за гласоподаване незабавно откакто си дойда в София, към този момент имам среща с Борисов. Вътрешна македонска революционна организация няма да желаеме повече властови министри, безапелационен бе Каракачанов. Няма да преразглеждаме позициите на "Обединени патриоти”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР