В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки

В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки ...

Сложиха специално съоръжение за събиране на пластмасови капачки в ИУ във Варна.В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки "Аз Вярвам и Помагам" ръководството на Икономически университет - Варна поставиха в двора на основната сграда на адрес бул."Княз Борис I-ви" 77 метално съоръжение за събиране на пластмасови капачки за благотворителност.

В утрешният 19.09.19 по време на официалното откриване на новата учебна година председателят на Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" и проф. д-р Евгени Станимиров ще открият съоръжението в което хиляди студенти ще имат възможност да оставят своите пластмасови капачки в помощ на благородната кауза. Това няма да бъде кампанийно участие от страна на университета, а напротив, съоръжението ще бъде трайно монтиране което ще подсигури постоянното събиране на големи количества пластмасови капачки през цялата година. По този начин Икономически университет - Варна за пореден път доказва правилната си позиция относно мотивацията да се превърне екологично настроен "зелен университет", а същевременно с това да се включи активно в помощ на благотворителна кауза.
Припомням Ви, че до този момент благотворителна кампания е предала над 91 тона пластмасови капачки и са дарени 11 медицински апаратури, а само след малко повече от седмица на 28.09.19 (Събота) от 09:00ч до 16:00ч пред Катедралата в град Варна хиляди ще предадат своите капачки в помощ на децата на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

Източник: petel.bg