В подкаста на Флагман.бг гостува експертът по комуникации, ТВ водещ

...
В подкаста на Флагман.бг гостува експертът по комуникации, ТВ водещ
Коментари Харесай

Ива Екимова – за красотата на българското Черноморие и как да променим картинката за едно по-добро бъдеще


В подкаста на Флагман.бг гостува специалистът по връзки, ТВ водещ и учител по PR Ива Екимова.  В Ф-студио с нея беседваме за прелестното ѝ детство в Бургас, за избора на обществени и значими дела, които да поддържаме, за акцията #ПромениКартинката, която осведоми за замърсяването на околната серда с цигарени фасове и предизвика към смяна и отговорно държание, за ролята и публичните упования към бизнеса през днешния ден като мотор на смяната и сътрудник, способствуващ за позитивното развиване на локалната среда, за любовта към родното Черноморие и решението да бъде на представянето на тематична галерия, която всички локални и посетители ще могат да прегледат до 23-ти юли.

Вижте във видеото откровения роман на чаровната Ива Екимова: 



Ива е дипломат на #ПромениКартинката  още от старта ѝ през 2021 година. За втора поредна година, осведомителната акцията потегля из страната за пътуваща галерия, която дебаркира в Бургас. Провокативните визии с посланията на притеглят погледите на минувачите  не на една, а две основни местоположения в града - до Морски център „ Магазия 1 “ на Морска гара и около “Дупката “ на площад „ Тройката “ в центъра на града. Изложбата се осъществя със подпомагане на фондация „ Оптимистас “ и с помощта на Община Бургас и Дирекция „ Морска администрация “ Бургас.

Изложбата бе открита с тематично събитие в TRIA CITY CENTRE – линк към публикацията

#ПромениКартинката е осведомителна акция на Филип Морис България, която цели да осведоми за казуса с неправилното изхвърляне на цигарени филтри в околната среда и да предизвика към отговорно потребителско държание. През лятото на 2021 година бяха сложени въздействащи визии по 40 плажа на българското Черноморие, а през есента бяха проведени доброволчески акции по разчистване в 5 български града: Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и Русе. По време на почистванията близо 180 доброволци, над 50 чиновници на Филип Морис България, сътрудници и поддръжници от локалните общини събраха общо 620 кг фасове и други боклуци. На Световния ден за разчистване на околната среда, 18 септември, пък бе открита и едномесечна галерия с осведомителни пана на #ПромениКартинката в Градската градина в Пловдив, след което тя бе показана и в други градове от страната – София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Габрово и Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР