В по-топлите пролетни дни, когато не ни се носи тренчкот

...
В по-топлите пролетни дни, когато не ни се носи тренчкот
Коментари Харесай

5 неща, с които можем да комбинираме обемния блейзър

В по-топлите пролетни дни, когато не ни се носи тренчкот или кожено яке, обичаме да обличаме обичания си oversize блейзър, който припомня на мъжко сако, което сме взели от дрешника на гаджето си, само че в действителност си е персонално наш. Последните няколко сезона обемните кройки са цялостен тренд – и при дънките, и при панталоните, и при саката, а тази пролет по този начин наречените slouchy костюми са must have за дамския дрешник.

Но с изключение на в композиция с панталон в същия или различен цвят, обемният блейзър можем да носим с дънки , като е добре те да бъдат със skiny или straight контур, а към тях прибавят обикновен тишърт и мокасини.
               

За още по-елегантен и забавен стайлинг обаче можем да носим блейзъра върху миди или макси рокля , а в случай че нямаме подобен – можем да сменяем с пола и тишърт. Доста по-смела е комбинацията с к ъс състезателен чеп и високи токчета, само че по тази причина пък стилно ни откроява измежду обичайните ежедневни тоалети.
               

Колкото до аксесоарите като че ли повече го носим с кецове , изключително в случай че са по-класически модели като Stan Smith или Supra на Adidas, Vans или Converse, които откриваме в магазини и които могат да се носят и със slouchy костюм с бермуди. Кецовете не престават да са най-верният ни съдружник за обичаните ни градски находки, когато към този момент можем да се любуваме повече на пролетното слънце.



А когато желаеме да подчертаем талията си, просто прибавяме колан – може да е в идентичен цвят с блейзъра, да е металически или в противоположен колорит. В някои случаи при сходен вид комбиниране обемното сако може да се трансформира в елегантна рокля.
               

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР