В Пловдив вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачановофициално откри

...
В Пловдив вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачановофициално откри
Коментари Харесай

Каракачанов за поисканата му от Сидеров оставка: Не ме интересува!

В Пловдив вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачановофициално откри монумент на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров. Монументът се намира в пловдивския квартал "Кючук Париж ", наоколо до едноименната улица "Тодор Александров ".

Надявам се този монумент да разсъни интереса и любознание у младото българско потомство, което през последните десетилетия е жертва на едно разрушено обучение, в което няма ценностна система, и в което ни изясняват, че не е имало турско иго, а наличие. Поколение, което не се възпитава в духа на българския национализъм и на българското възобновление, а в "джендаризъм " за жалост, сподели Красимир Каракачанов.

Той изрази вяра този монумент да разсъни интереса на младото българско потомство, което един ден ще поеме кормилото на България. И Всеки, който прочете за Тодор Александров и какво е правил няма по какъв начин да остане апатичен към ориста на българския народ и към бъдещето на България.

В умозаключение Красимир Каракачанов изрази вяра до една година на друго прелестно място в Пловдив да бъде построен и монумент на различен огромен деятел на Вътрешна македонска революционна организация - Иван Михайлов.

На събитието участваха още внукът на на именития челник Тодор Александров, както и доста членове и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация от Пловдив, пловдивският народен представител от партията Александър Сиди, кметът на регион "Южен " Борислав Инчев, народни представители от ПГ "Обединени патриоти ".

Изграждането на паметника е по самодейност и с финансовата поддръжка на Вътрешна македонска революционна организация. Своя принос за реализирането на паметника имат и народните представители от групата на патриотите, които също са подкрепили финансово акцията.

Пред публицисти вицепремиерът разяснява поисканата му от Волен Сидеров оставка по този начин: "Не ме интересува! Бива ли да ми искаш оставката за самолетите Ф-16 в случай, че четирима министри поставят автограф по този контракт, с изключение на мен са: министърът на външните работи, на финансите и на стопанската система, който е от "Атака ".

Не мога да му бъда потребен, аз съм лекар по интернационално право и интернационалните връзки, в случай че беше нещо външнополитическо, мога да му обясня и да оказа помощ, само че за проблемите които има се нуждае от различен тип лекар ", акцентира Каракачанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР