В Пловдив се учредява политическа партия „Продължаваме промяната“Събитието ще се

...
В Пловдив се учредява политическа партия „Продължаваме промяната“Събитието ще се
Коментари Харесай

Днес учредяват политическа партия „Продължаваме промяната“

В Пловдив се учредява политическа партия „ Продължаваме промяната “

Събитието ще се организира в Международен пловдивски панаир. Очаква се съпредседатели на партията да бъдат министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев, осведоми.

Политическият план „ Продължаваме промяната “ беше показан публично на 19 септември предходната година от съоснователите Кирил Петков и Асен Василев. Политическата групировка подписа съглашение с партиите "Волт " и "Средна европейска класа " за присъединяване в парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Учредителното заседание стартира в 18 часа.

"За България настъпи моментът, в който смяната би трябвало да продължи. Времето на безобразията, беззаконието, кражбите и корупцията ни лишават от обективен и заслужен метод на живот. България е обхваната от неправда, против която е належащо да се надигнем и преборим, с цел да реализираме общата фантазия, да създадем България страната, с която да се гордеем ", се споделя в Учредителната декларация, която към този момент е качена на уеб страницата на „ Продължаваме промяната “.

Сред главните цели на новата политическа партия са нулева приемливост към корупцията, унищожаване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни, основаване на администрация без гишета, прекъсване течовете на обществени средства, обезпечаване на заслужен живот на българските пенсионери и уязвимите обществени групи, създаване на качествено обучение и вложение в всеобщия спорт и изкуствата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР