В Плевен предстои да се проведе ученически форум за споделяне

...
В Плевен предстои да се проведе ученически форум за споделяне
Коментари Харесай

В Плевен ще се състои ученически форум за споделяне на добри практики

В Плевен следва да се организира училищен конгрес за шерване на положителни практики " Гласът на младите ". Той се провежда от Фондация " На крилете на знанието " под патронажа на регионалния шеф на Плевен Виолета Иеремиева. Това заяви Николай Иванчев, шеф на фондацията.

Покана за присъединяване във форума е изпратена към учебни заведения, учители и възпитаници от Плевенска област, които да показват осъществени от тях планове по разнообразни тематики като " Гражданска интензивност ", " Лидерство и кариера ", " Спорт, здраве и стабилно развиване ", " STEAM (Science Technology Engineering Arts Mathematics) " и " Култура, Културно завещание ".

" Мисията на форума е посредством шерването на положителните практики и представяне на хрумвания, проучване на научни тематики и проблеми младежите да се приобщават, образоват и стимулират за развиване, да отделят и дават личен принос в образованието си ", разяснява Иванчев.

Той добави, че всеки екип ще има разполагаем несъмнено време, с цел да показа осъществен или иден план. Останалите участници ще би трябвало да дадат оценки по заложени критерии в работни листове. Така всеки екип ще получи противоположна връзка за своя план на финала на форума. 

" Гласът на младите " ще се състои на 12 април в зала " Плевен " на Областната администрация. Заявки за присъединяване се одобряват до 31 март на електронната поща на фондацията - [email protected].

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР