В петък ще бъде изтеглен жребият за 1/4-финалите в Шампионската

...
В петък ще бъде изтеглен жребият за 1/4-финалите в Шампионската
Коментари Харесай

Неизиграните реванши в ШЛ ще се състоят на домашните стадиони, твърди AS

В петък ще бъде изтеглен жребият за 1/4-финалите в Шампионската лига и тогава публично ще бъде оповестено къде ще се изиграят 1/8-финалите реванши от шампионата, които не съумяха да се проведат поради пандемията от короанвирус. По информация на AS оставащите ответни мачове ще се изиграят по проект - на стадионите, на които трябваше преди паузата.

Така Барселона, Манчестър Сити, Ювентус и Байерн (Мюнхен) ще се възползват от домакинското си преимущество. От европейската централа до последно са се опитвали да убедят клубовете, че е по-разумно реваншите да се състоят на неутрални терени. От 1/4-финалите до края конкуренцията ще приключи със конфликти от по един мач на неутрални терени в Португалия.

Лобитата на Ман Сити и Барселона са били твърдо срещу желанието на УЕФА и са настояли да употребяват домакинското си преимущество. " Гражданите " си извоюваха преднина от 2:1 против Реал Мадрид на " Сантиаго Бернабеу " и желаят да създадат втората стъпка в Манчестър. Каталунският отбор направи 1:1 с Наполи в Италия и също ще би трябвало да постави старания, с цел да продължи напред. Ювентус загуби с 0:1 от Лион във Франция. Само задачата на Байерн наподобява решена след безапелационната победа над Челси в Лондон.

Реваншите от 1/8-финалите ще се изиграят на 7 и 8 август. Четвъртфиналната фаза стартира на 12-и, а финалът е на 23 август. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 17 март  Манчестър Сити 22:00  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР