В петък преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд

...
В петък преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд
Коментари Харесай

От утре ни очакват големи горещини

В петък преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 29° и 34°, в София 28°.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и още ще се увеличи.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд основно по северното крайбрежие ще се развива купеста облачност и ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е сред 20° и 22°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа най-вече сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

През почивните дни ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В събота само на обособени места, основно в планинските региони, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. В неделя краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици ще има на повече места в страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан, с него ще се затопли още малко и оптималните температури ще са сред 30° и 35°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР