В петък от 20 ч. по bTV отново е време

...
В петък от 20 ч. по bTV отново е време
Коментари Харесай

Натали Трифонова, Филип Аврамов, Елена от Ергенът и Папи Ханс в Аз обичам България

В петък от 20 ч. по bTV още веднъж е време за занимателната и любопитна телевизионна игра „ Аз обичам България “! В новия епизод в тима на Камен Алипиев – Кедъра ще блесне слънчевата синоптичка с най-дългите крайници – очарователната Натали Трифонова и обичаният артист Филип Аврамов – Фицата. Срещу тях с цялостни сили, сексапил и доста познания за родината ще се изправи тимът на Сашо Кадиев, който ще е със специфични членове – прелестната Елена Сергова, позната на феновете от „ Ергенът “ 2, и известният с разностранните си гении Папи Ханс. Кой тим ще се окаже по-бърз, по-надъхан за победа и в последна сметка с повече познания, свързани с България – любознателните феновете от всички възрасти ще схванат в края на работната седмица.

Надпреварата в играта и този път ще е оспорвана и доста занимателна, а тимовете ще разчитат освен на познания, експедитивност и доза шанс, само че и ще приложат някои тънки тактики като „ похищение на вниманието на съперника “ и „ подсещане на неверни отговори “. Това напълно разумно ще нахъса играчите още повече за победа, а шегите им един към различен напряко ще валят. Кой с кого ще се хване на танц, кой от капитаните ще предложи да подари на другия част от точките си и за какво един от тях ще получи специфичната хвалба: „ Днес ти беше един същински Димитър Пенев – безспорен пълководец! Поздравявам те! “ – ще стане ясно този петък в „ Аз обичам България “.

Наградата и този път ще е обвързвана с „ всичко българско и родно “ – три порции ароматни и добре подправени кебапчета ще чакат спечелилите в края на епизода. Освен че ще научат доста нови и любопитни обстоятелства за България, участниците и феновете ще се срещнат и с още един същински заслужен българин – загадката в играта „ Героите измежду нас “. В нея през сезона ще бъдат показани разнообразни, не толкоз известни, само че скъпи и почтени българи – с невероятни умения, достижения и награди, и житейски истории, които ще споделят.

Смартфоните и този петък ще са нужни на всички пред екраните, с цел да могат да сканират, по поканата на Алекс Сърчаджиева, специфичен QR код с въпрос и да сравнят знанията с тези на играчите. Страхотно въодушевление, музика онлайн, доста изненади и потребни познания дават обещание Алекс, Кедъра и Сашо в петък вечер от 20 ч. по bTV, а кой тим ще победи, всичко ли ще бъде в ръцете на ориста и кой безусловно „ ще превърти “ колелото и ще го счупи – гледайте в новия епизод на „ Аз обичам България “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР