В петък, около 22:20 часа, на бул. «Трети март» във

...
В петък, около 22:20 часа, на бул. «Трети март» във
Коментари Харесай

Млада варненка се заби в стълб за да не блъсне неправилно пресичащ пешеходец

В петък, към 22:20 часа, на бул. «Трети март» във Варна, 21-годишната лидерка на «Ауди» К.Г., с цел да избегне удар с пешеходец, който пресича на нерегламентирано за това място, внезапно трансформира посоката си на придвижване и се блъска в електрически дирек. 

Вследствие на случая дамата е получила травми, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота, допълват от полицията.
В събота към 09:30 часа, на кръстовището на същия бул. и бул. «Янош Хунияди», 34-годишната лидерка на «Опел» И.И. от Велико Търново, по време на придвижване, при завой наляво, не пропуща и блъска «Мерцедес», движещ се в права посока. Вследствие на случая са потърпевши двамата водачи на коли, които получават травми, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Ден по-рано, към 17:10 часа, в гр. Дългопол, на кръстовището на ул. «Никола Обретенов» и ул. «Генерал Заимов», 59-годишният лидер на  «Фолксваген» Н.Н., локален гражданин, по време на придвижване, при завой наляво, не пропуща и блъска различен  «Фолксваген». Вследствие на случая е потърпевш 27-годишен мъж, пътуващ във втория автомобил, който получава травма на коляно, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 5 секунди) Рейтинг: 3985 | Одобрение: -9180 И троте случая са селски! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рек
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР