В петък облачността ще бъде променлива, по-често значителна, но ще

...
В петък облачността ще бъде променлива, по-често значителна, но ще
Коментари Харесай

Времето: Облачно, дневните температури слабо ще се понижат

В петък облачността ще бъде променлива, по-често забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, в обособени региони на Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са в необятни граници, от към минус 1 градусав котловините в Западна България до 6-8 градуса по морския бряг. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 8 и 13 градуса. 

Над планините облачността ще е по-често забележителна, съвсем без превалявания. Ще бъде прохладно, с сдържан и мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3 градуса, а на 2000 метра - към минус 1 градуса. 

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, само че ще бъде без превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 11 и 14 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

Слънцето в София изгрява в 07:23 часа и залязва в 17:00 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 37 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР