В петък Лудогорец осъществи първия си трансфер, привличайки централния защитник

...
В петък Лудогорец осъществи първия си трансфер, привличайки централния защитник
Коментари Харесай

Лудогорец урежда и футболиста от Ривър Плейт

В петък Лудогорец реализира първия си трансфер, привличайки централния бранител Диниш Алмейда, а до часове ще уреди публично и друга договорка, твърди " Тема Спорт ".

Разградчани съумяха да се договорят с десния бек на Ривър Плейт - Алекс Виго. Бранителят е приел предоставените му условия и се е съгласил да парафира с разградчани до 31 декември 2025 година. Според аржентинските медии даже към този момент контрактът сред двете страни е подписан и той ще влезе в действие, в случай че играчът премине сполучливо медицински прегледи.
 Съни Дяков: В Лудогорец мирише на първенци
Съни Дяков: В Лудогорец мирише на първенци

" Tова е и моята цел "

Още в края на предходната седмица в южноамериканската страна оповестиха, че Ривър и Лудогорец са доста покрай това да си свидлив ръцете за правата на 23-годишния състезател, защото той не попада в проектите на наставника Мартин Демикелис (б.а. - някогашен бранител на Байерн Мюнхен).

В началото на 2021 година грандът Ривър Плейт заплаща 2.4 милиона $ на Колон за 50 % от правата на Виго. Постепенно бранителят стартира да се утвърждава в състава, което кара клубът да извади още 400 хиляди $ за нови 25 от дяловете, останали в Колон.

Лудогорец искаше Алекс още през лятото, само че тогава до договорка не се стигна. През цялата 2022 година десният бек бе чартърен в различен първокласен аржентински отбор - Индепендиенте, където играеше постоянно. Той взе участие в 35 турнирни дуела, всичките като титуляр, в които означи 1 гол. Затова и не искаше да напуща. Сега обаче обстановката е напълно друга - Виго държи да играе в Европа. Пазарлъците сред Ривър Плейт са почнали от 2.5 милиона $ - аржентинският клуб е желал да си избие повече от разноските по прехвърлянето. Но в последна сметка везната се е застопорила на към 1.7 - 1.8 милиона $ за 50 % от правата на играча.
 Десподов: Много съм признателен на ЦСКА, не отвръщам на провокации
Десподов: Много съм признателен на ЦСКА, не отвръщам на провокации

" Когато играх за ЦСКА, си оставях сърцето и душата на терена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР