В петък Хебър изигра официален мач номер 6 под ръководството

...
В петък Хебър изигра официален мач номер 6 под ръководството
Коментари Харесай

При Манчев: Хебър е с точките на Левски, вкарал и два гола п...

В петък Хебър изигра формален мач номер 6 под управлението на Владимир Манчев, в който след 1:1 като посетител на Септември(София) прекъсна черна серия от пет предходни гостувания. В тях " зелените " записаха 5 загуби надалеч от вкъщи и не бяха вкарали нито един гол при 16 позволени попадения. 

Интересна параленост може да се направи сред Хебър при Манчев и Левски(Сф), който за последните си 6 срещи има даже по-лоши индикатори от пазарджиклии. 



При Хебър статистиката е: 6 мача, 1 победа, 2 ремита и 3 загуби, голова разлика 6-11 и 5 извоювани точки. Левски е със същите точки, няма победа, а е записал 1 загуба и 5 равенства. " Сините " са отбелязали два гола по-малко от Хебър, само че пък са и позволили 6 попадения по-малко в мрежата си. Така или другояче като цяло е налице паритет в точките сред двата отбора. Да, Левски " ще се оправи, дано не ги гледаме тях ", биха споделили тук част от почитателите на Хебър. По принцип е по този начин. Дали след един, два или три мача клубът от Герена ще прекъсне отрицателния тренд, въпроса е на какво състояние са " зелените ".



Чисто игрово Хебър " отлепи ютията " спрямо това, което " играеше " в интервала на Фулвио Пеа. Факт е, че футболистите на Манчев започнаха много по-често да вкарват и голове. След ремито със Септември наставникът на пазарджиклии сподели, че " дребни елементи на този стадий пречат на тима да печели мачове като този ". Всъщност нормално точно тези " дребни елементи " са това, което разделя посредствените тимове от огромните. Но дано бъдем реалисти. През лятото по стичане на събитията Хебър бе заставен да прави де факто нов тим, а в хода на шампионата и още по-нов. Тук няма потребност да загатваме за " селекцията " на някогашните италиански сътрудници на общината, които " трансферираха " в клуба от Пазарджик състезатели с другояче повече от прилични визитки, само че... съвсем всички от тях не бяха играли по справедливи или субективни аргументи проведен футбол от 8 месеца до 2 години! И реактивацията на тяхната спортна кариера изискваше много време. Някои я реализираха в една огромна степен, други отчасти, а трети май не са мръднали и на йота в положителна посока. Освежаването на тима по средата на сезона в лицето на Хадим Н`Диайе, Арсенио Валпорт, Муса Сила, Алекс Серано и Робърт Мазан повдигна класата на отбора, само че и с тях си проличава, че Хебър играе мачовете си " на мускули ".



Всъщност това е максимумът, който наличната селекция е в положение да даде към този миг и всяка извоювана от тима точка би трябвало да се прави оценка по достолепие. До края на календарната футболна година Хебър има да изиграе мач от шампионата с Локо(Пд) и вероятно два за Купата, при положение, че успее да отстрани Марица(Пд) като посетител. От там насетне следва време за разбор и бързи дейности от страна на спортно-техническия щаб във връзка с спомагателна зимна селекция и качествена подготовка. Все още нищо не е изгубено в гонене на главната цел - оставане в efbet Лига и с привличането на още нови попълнения и в изискванията на семейства на стадион " Георги Бенковски " от месец февруари, клубът от Пазарджик има всички шансове да изживее своя футболен подем.        
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР