В петъчния ден Юлиан Ангелов, който е водач на листата

...
В петъчния ден Юлиан Ангелов, който е водач на листата
Коментари Харесай

Водачът на ВМРО за София област посети Ботевград

В петъчния ден Юлиан Ангелов, който е лидер на листата за народни представители на Вътрешна македонска революционна организация за София област, посети Ботевград, където се срещна с поданици на града и организира диалози с тях.

На централния площад ботевградчани получиха вестник " България " и други материали на Вътрешна македонска революционна организация, като с изключение на с Ангелов имаха опция да беседват и разясняват целите на Вътрешна македонска революционна организация в идващото държавно управление с други претенденти от листата - Георги Георгиев от Ботевград и етрополеца Борил Караканов.

Доверието във Вътрешна македонска революционна организация е огромно поради триумфите, които реализираха в ръководството - съвсем двойно покачване на минималната пенсия, развиването на бранш защита, както и стъпките за справяне с циганската престъпност и разнообразни мероприятия по предпазване на българщината.

Припомняме, че на 19 февруари тържествено в Литаково беше открит от Юлиан Ангелов паметникът на Васил Левски, който е подаяние от Вътрешна македонска революционна организация. 

Вътрешна македонска революционна организация е номер 1 в интегралната бюлетина на идните избори.

Източник: balkanec.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР