В периода 23 – 26 май тази година, във всички

...
В периода 23 – 26 май тази година, във всички
Коментари Харесай

Какво прави Европа за хората от уязвими групи в контекста на Европейския стълб за социални права?

В интервала 23 – 26 май тази година, във всички страни-членки на Европейския съюз ще се проведат изборите за новия Европейски парламент (ЕП). Предвид това, в конферентна зала на община Враца, ет. 3, (вход откъм ул. " Петропавловска " ) ще бъде извършена полемика на тематика " Какво прави Европа за хората от уязвими групи в подтекста на Европейския дирек за обществени права? ".
ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАШ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ? ОБЯСНИ И СПЕЧЕЛИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ!
Темата за ролята на Европейския съюз в живота на хората към момента остава не изцяло изяснена, като при някои по-специфични случаи потребността от информация е още по-голяма. Затова шерването на опит от страна на специалисти е ключът към опцията да потърсим правата си и да спечелим от участието си в Европейски Съюз и като човеци.
Домакини на полемиката ще бъдат кметът на Враца Калин Каменов, Боян Захариев от Институт " Отворено общество ", Спаска Петрова - съдружие " Нов път ", както и ръководителят на Бюрото на Екологичен потенциал в България Теодор Стойчев. Министерството на труда и обществената политика (МТСП) ще обезпечи специалист, който ще приказва по отношение на по-специфични елементи в региона.
Събитието ще бъде излъчено на профилираната Фейсбук страница " Европа и аз ", както и във Фейсбук страниците на Actualno.com и Expert.bg, и в специфични материали на двата осведомителни уеб страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР