В периода 23.12.2020 – 03.01.2021 г. Електроразпределение Север ще прекрати

...
В периода 23.12.2020 – 03.01.2021 г. Електроразпределение Север ще прекрати
Коментари Харесай

ЕРП Север преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването по празниците


В интервала 23.12.2020 – 03.01.2021 година Електроразпределение Север ще приключи осъществяваните по авансово направен график ремонтни действия по мрежата в Североизточна България. В посоченото време не се плануват планувани спирания на електрозахранването на клиентите. В навечерието на коледните празници ще бъдат финализирани или краткотрайно прекъснати настоящите стадии от капиталови и ремонтни планове на сдружението по рехабилитация на мрежата.

Диспечерските центрове на електроразпределителното сдружение наблюдават непрекъснато, без почивен ден за непредвидени спешни обстановки по оборудванията. По празниците дежурен мениджърски състав ще координира при нужда дейностите на екипите при спирания на електрозахранването заради повреди и в резултат на усложнена метеорологична конюнктура. При сходни условия ЕРП Север съгласува дейностите си с общинските управляващи, като разчита на тях за своевременното почистване на пътищата, което доста редуцира времето за локализиране на повреди и възобновяване на електрозахранването в наранени от неприятното време региони. 61 дежурни екипa на електроразпределителната компания са в подготвеност да реагират навреме при нужда. Те са оборудвани със модерна профилирана техника, цялостен набор от принадлежности и персонални защитни средства, наложителни в работата им по уреди напрегнат.

На разположение на клиентите на ЕРП Север, за подаване на сигнали в случаи на непредвидени разстройства в електрозахранването и за информация, е денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР