В Пентагона считат, че руската армия ще бъде разгромена в

...
В Пентагона считат, че руската армия ще бъде разгромена в
Коментари Харесай

Медиите тръбят! Страховита закана от Пентагона: На Балканите ние ще

В Пентагона смятат, че съветската войска ще бъде разгромена при положение на нахлуване в Балтика или на Балканите.

Генерал Къртис Скапароти, който оглавява европейското командване на Съединени американски щати, в отчет до Конгреса съобщи, че въздействието на Русия на Балканите непрестанно се усилва през последните месеци. В същото време Скапароти увери политическите водачи на Съединените щати, че американските въоръжени сили в района са на " най-високо равнище на подготвеност ", откогато той пое командването преди три години, оповестяват информационните организации, представени от " Фокус ".

Според командира готовността на американските сили е " доста по-висока " от преди три години: той изяснява това както с увеличеното финансиране, по този начин и с променения фокус на Министерството на защитата, защото в този момент готовността на силите в европейския район е главен приоритет. Генералът означи, че е угрижен за съветската стратегия за военна рационализация. В същото време той има вяра, че силите на Съединени американски щати и НАТО на източната граница на Европа доста надвишават съветската войска и последните могат бързо да бъдат победени, в случай че Москва предприеме нападателна офанзива против балтийските или балканските райони.

Службата наоколо до съветските войски край източната граница значи, че войските под командването на военачалник Скапароти постоянно се сблъскват с „ доста нападателни ” стъпки на съветските си сътрудници. „ Понякога това ме тормози доста “, сподели той. Генералът не прецизира съответни съветски стъпки, с изключение на да удостовери активността на Русия в Черно море, в хода на която е била демонстрирана най-голямата група от съветски кораби през последните 15 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 1 секунда) Рейтинг: 3214 | Одобрение: 1504 Да бе, да... и като по какъв начин ще стане това?   Ухилен  Руснаците ще ви ебът на идване и на връщане!  Ухилен  Ухилен  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Посл
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР