В първия работен ден на кмета на община Банско Иван

...
В първия работен ден на кмета на община Банско Иван
Коментари Харесай

Банско очаква подкрепа от държавата за организирането на най-голямото спортно събитие в страната през 2020

В първия работен ден на кмета на община Банско Иван Кадев бе извършена работна среща с министъра на туризма Николина Ангелкова, представители на контролните органи и локалния туристически отрасъл за готовността на курорта за сезон 2019 - 2020.

Според министър Ангелкова има растеж на поръчките за зимния туристически сезон. „ Много е значимо да разтеглим акцията за поощряване на вътрешния туризъм „ Естествено в България”, с цел да я надградим и да привличаме повече български туристи”, съобщи тя. С преднамерено писмо до Министерство на туризма кметът на Банско моли за държавна поддръжка за организирането и провеждането на най-голямото спортно събитие в България за 2020 година – Световната купа по ски.

Министър Ангелкова организира среща с контролните органи в Банско за подготовка на зимния сезон

В двата дни на надпреварите 24 малките екрани ще излъчват директно и на запис конкуренцията, като аудиторията ще надвиши 500 млн. фенове по целия свят. Това е реклама, която по допустимо най-хубав метод показва освен Банско като град и туристическа дестинация, само че и България, акцентира в настояването господин Кадев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР