В първите по-топли пролетни вечери все повече ни се излиза

...
В първите по-топли пролетни вечери все повече ни се излиза
Коментари Харесай

4 места в София за чудна петък вечер

В първите по-топли пролетни вечери от ден на ден ни се излиза с другари за по пиво и сладка приказка, а в случай че има и хубава музика в приятна конюнктура, щастието може умерено да ни бъде включено в сметката.

София се оживява от ден на ден със стоплянето на времето и отпадането на ковид-мерките и като че ли хората са зажаднели за обществени контакти от тези по-добри времена.

Ето селекция от cool места в центъра на София за излизане в петък вечер:



StandArt

StandArt е микс сред добра храна, изкуство и просвета. Това е мястото, където може да отидеш с фенси рокля, костюм или байк трико - все ще е уместно за градския човек. От 15 април отваря и градината, където в петък и събота вечер ще свирят разнообразни банди за чудесно въодушевление, комбинирано с възстановяване на храносмилането – т.е. танци. 

Ще има разнообразни прояви: от акустични осъществявания на нови и към този момент известни банди, стенд ъп комеди, изложения на фотографии, show cooking, а за какво не и литературни четения?

Предлаганата храна е съвременен прочит на българска и международна кухня като нашите любимци са телешки език с чедър, гауда и билково масло. Безумно апетитен е и свинският черен дроб с цитруси, деглазирани с бяло вино с чимичури сос и портокалов релиш. Менюто не е непрекъснато, тъй като шеф-готвачите обичат сезонните и локални артикули и даже си месят сами хляба и содените питки.

StandArt се намира на ул. „ Странджа “ 35
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР