В първите дни на новата година е добре всеки зодиакален

...
В първите дни на новата година е добре всеки зодиакален
Коментари Харесай

Талисмани на късмета за всяка зодия-Да не се отървете от богатство и просперитет през новата година

В първите дни на новата година е добре всеки зодиакален знак да се снабди с подобаващия амулет, с цел да има триумф във всичко, с което се захване. Ето и кои са най-подходящите амулети за всяка една зодия за 2019 година:

Овен    

Представителите на зодия Овен е добре да избират талисмани, медальони или брошки с изображение на оръжие. Символът на всяко едно оръжие в ръцете на Овена се трансформира в магнит за триумф и благосъстояние. Ако Овенът мечтае за обич, би трябвало да избере камък с червен цвят. 

Телец

Всяко едно блестящо бижу може да бъде подобаващ амулет за представителите на зодия Телец. За да привлекат благосъстояние в живота си, им би трябвало медальон със слон, бик или сова. Добре е, в случай че талисманът е от дърво, керамика или сребро. 

Близнаци

За Близнаците е подобаващ амулет с изображение на маска. Това може да бъде брошка или рисунка на медальон. Близнаците би трябвало да извърнат внимание и на цвета - за тях са подобаващи всички нюанси на жълтото, виолетовото и сивото.

Рак

Луната може да донесе шанс на Раците. Всяко едно изображение на Луна и полумесец върху брошки и медальони ще донесат огромен шанс на представителите на тази зодия.  Лъв Лъвът възприема всеки амулет като премия. Това може да бъде орден или изображение на корона. Изключително им подхождат талисмани, на които има орел, крава или звезда. 

Дева

Представителите на зодия Дева са извънредно разсъдливи. Преди да си отворят устата или да вземат някакво решение, те постоянно обмислят всичко доста добре. Подходящ за тях амулет са геометричните фигури. 

Везни

Везните са мечтателни натури, които ценят хубостта. За тях отличен избор ще бъдат всевъзможни талисмани, на които са изобразени цветя и сърца. Най-подходящият цвят за тях е небесносиньото.

Скорпион 

На Скорпионите също им подхожда всичко, което е обвързвано с оръжията. Подходящи за тях са и талисманите с изображение на отровни същества.  Стрелец За Стрелците са подобаващи талисмани с кръгла форма. Това могат да бъдат гривни, висулки, верижки, пръстени. Когато избират амулет, те би трябвало да извърнат внимание на материала. Амулетът би трябвало да е от естествена кожа или олово.

Козирог

Всичко обвързвано с котки, костенурки и кози оказва магично въздействие на Козирога. Те би трябвало да избират антични аксесоари - часовници на верижка, статуетки.  Водолей За Водолеите е уместно всичко, което е въздушно и с крила. Ангели, птици, крила са най-правилните талисмани за този зодиакален знак. 

Риби

Рибите могат да разчитат на водния си детайл и да си вземат амулет, който прилича тази среда. Морски жители, корали, водорасли, черупки... Те могат да бъдат под формата на картини или медальони, изобразяващи нещо морско, или пък кана с вода. 

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР