В първи четвъртфинален двубой от плейофите на женската волейболна Демакс

...
В първи четвъртфинален двубой от плейофите на женската волейболна Демакс
Коментари Харесай

Варна-ДКС пречупи Славия в петсетова драма

В първи четвъртфинален дуел от плейофите на женската волейболна Демакс лига - Варна-ДКС въпреки и мъчно надигра Славия с 3:2 гейма. В зала “Младост ” на морската столица домакините влязоха стремително в мача и взеха безапелационно първия гейм с 25:12.        

Втората част бе по-равностойна, само че варненки още веднъж постановиха волята си – този път с 25:21. Едва в третия гейм " белите " се разсъниха и след постоянна игра в отбрана, върнаха интригата в конфликта след 25:22. В четвъртия сет макар кадровите проблеми гостите продължиха да преобладават, възползваха се от съмненията на противника и възвърнаха равенството след 25:14.

Така за трети път през сезона двата отбора съблюдаваха традицията да дефинират спечелилия в тайбрек. В него варненки бяха по-концентрирани, резервираха самообладание и след 15:9 затвориха мача в своя изгода, повеждайки в серията.                                                          

Втората среща сред Варна-ДКС и Славия е в сряда, от 14 часа, още веднъж в морската столица и ще бъде излъчена онлайн в ефира на b1b.box. В плейофа се играе се до два триумфа от три дуела, като победителят се класира за полуфиналите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР