В първата реакция след изборите независимият кандидат за кмет на

...
В първата реакция след изборите независимият кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Борис Бонев, Спаси София, се гордее с резултата си предвид малките ресурси

В първата реакция след изборите самостоятелният претендент за кмет на София Борис Бонев изрази задоволство от резултата от първото присъединяване на гражданската организация " Спаси София ". " Щастлив съм, че толкоз доста софиянци припознаха действителната опция на партийния модел. Радвам се, че концепциите, за които се борим от 10 години, имат все по-голяма поддръжка измежду съгражданите ни. Това не е инцидентно – ние сме поредни в отстояването на концепциите и решенията, които предлагаме за София ", съобщи Бонев.
От щаба на Бонев напомнят, че за първи път в България, гражданска доброволческа организация реализира толкоз мощен резултат на избори. " Изключително съм горделив с екипа си за това, че реализирахме тази сполучлива и новаторска акция, постигнахме сериозен пробив. Въпреки неналичието на финансиране, медийна поддръжка и опция за листа! Това е крачка в вярната посока и за демокрацията в България ", сподели Бонев. Той благодари на софиянци и добави, че работата за по-добра София продължава с цялостна мощ.
" Доказахме, че е допустимо самостоятелен претендент да стимулира хората да излязат и да гласоподават. Избиратели, които не са дали своят вот от години или не желаят да гласоподават за “по-малкото зло. Създадохме казус в София - ето, че стимулиран и експертен екип, с стеснен финансов запас и подценяван от медии и социологическите организации,успя ", гордо декларират от " Спаси София " и приключват, че цялостната бистрота ще е измежду главните им претекстове и цели при работата в Столичната община.
" Променихме метода, по който се води акция. Дебатът за София бе фокусиран върху решенията, а не празните приказки, които чуваме от партиите. Като общински консултант аз поемам ангажимент да работя за реализацията на План за София и няма да ви отчайвам ", сподели още Борис Бонев.
" Уверявам ви, че аз и сътрудника ми Гергин Борисов, като общински съветници, ще преследваме ръководещите неуморно, до момента в който не изпълнят предизборните си обещания, огромна част от които бяха взаимствани от План за София. Ако се отметнат от обещаното, ще бъдем камъчето в обувката, от което няма да могат да се отърват ", даде обещание пред софиянци Борис Бонев.
Резултатите от екзитполовете за локалните избори вижте в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР