В парламентарния контрол ще участват седем министри. Според приетата програма

...
В парламентарния контрол ще участват седем министри. Според приетата програма
Коментари Харесай

Парламентарен контрол: Ще участват седем министри

В парламентарния надзор ще вземат участие седем министри. Според признатата стратегия за работа на Народното събрание, по изключение, той ще бъде през днешния ден, от 11:00 часа, а не, както нормално - в петък.

Ще участват министърът на защитата Тодор Тагарев, министърът на образованието и науката Галин Цоков, министърът на културата Кръстю Кръстев, министърът на земеделието и храните Кирил Вътев, министърът на туризма Зарица Динкова, министърът на младежта и спорта Димитър Илиев и министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков.

Вчера депутатите започнаха разглеждането на второ четене на промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, само че не довършиха точката заради приключване на времето.

В програмата за работа на Народното събрание е и второ четене на законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България, както и законопроект за одобрение на Конвенцията за Международната организация за морските средства за навигация. Дневният ред включва и първо четене на промени в Закона за висшето обучение.

За на следващия ден е очакван блиц надзор, както и първо четене на законопроект за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2024 година и на законопроект за държавното публично обезпечаване за 2024 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР