В парламента започва спешна среща между министъра на финансите, представител

...
В парламента започва спешна среща между министъра на финансите, представител
Коментари Харесай

Нинова покани Василев и Денков в парламента: Никой не знае колко пари има във фонда за бедствия

В Народното събрание стартира незабавна среща сред министъра на финансите, представител на Министерство на вътрешните работи, бюджетна и вътрешна комисия. Те ще разискват по какъв начин страната посредством Комисията по бедствия и повреди да помогне на хората, които са потърпевши от потопа и от цялата обстановка на Южното Черноморие.
Прочетете още
Опозицията изиска министър председателят и министърът на финансите да бъдат изслушани за наводненията.

„ Да поканим премиера и министъра на финансите, тъй като никой не знае какъв брой пари има във фонда за бедствия и повреди “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Властта отговори със незабавна среща сред финансовия министър Асен Василев и част от ръководителите на комисии.„ Трябва да се организираме, не желая да злоупотребявам – служебно, постоянно държавно управление - кой е отговорен. Днес дружно с Асен Василев и заместник-министър на вътрешните работи ще разясняваме финансовото подкрепяне на хората с Комисията за бедствия и повреди “, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

А от ПП-ДБ показаха подозрения за корупция.

„ Най добре осведомен е Емил Пейчев от Царево, от години алармира за нередности. Склонен съм да допускам, че има много неща които навеждат на мисълта, че той е прав, може би има учредения “, уточни Константин Бачийски от Политическа партия – Демократична България.

Според „ Възраждане “ БТР-ите, които даряваме на Украйна, ни лишават от техника за такива случаи и желаеха оставки, а Движение за права и свободи и Има Такъв Народ се въздържаха от присъединяване в разногласието, съобщи БТВ.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР