В отворено писмо до Светия Синод на Българската православна църква

...
В отворено писмо до Светия Синод на Българската православна църква
Коментари Харесай

„Възраждане“с позиция по повод писмото до Светия Синод на Българската православна църква

В отворено писмо до Светия Синод на Българската православна черква сдружението на украинците в България СУОБ " Мати Украйна " приканва синода да се разграничи от оповестените разсъждения на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Даниил по отношение на военните дейности в Украйна, аргументите, които довеждат до тях, и репресиите против Украинската православна черква.
Това писмо е мотив да напомним, че от февруари 2022 год. до момента украинските туристи в България, известни още и като бежанци, са коствали на държавния ни бюджет съвсем 1 милиарда лева През това време, до момента в който се грижим за тях за сметка на нашите деца и нашите пенсионери, украинците в България имат повече привилегии от всеки български жител, които привилегии стартират от неплащане на синя зона до покриване на всички разноски за сметка на държавния бюджет. Докато страната ни се грижи за тях по-добре в сравнение с за личните си български жители, те задействаха организацията - Съюз на украинските организации в България " Мати Украйна ".
Същата тази организация в този момент осъди изявления на Видинския митрополит Даниил и прикани Светия Синод да го порицае и да се разграничи от него.

В тази връзка подсещаме на всички украинци в България, че тук са на посетители и би трябвало да се държат като посетители, а не като стопани на нашия дом.

Когато българските жители дадат доверието си на „ Възраждане “ и стартираме да управляваме България, ще експулсираме всички украински туристи, маскирани като бежанци. Истинските туристи от Украйна, несъмнено, могат да са тук - стига да си заплащат сметките в хотелите.

„ Възраждане “ изцяло поддържа личността на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Даниил и изказаната от него позиция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР