В отговор на зверствата в украинския град Буча и вземайки

...
В отговор на зверствата в украинския град Буча и вземайки
Коментари Харесай

Митрофанова вън! ДБ искат по-агресивни действия от България

В отговор на зверствата в украинския град Буча и вземайки образец от Германия и Франция, които са изгонили съветски дипломати, от "Демократична България " (ДБ) упорстват съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова да бъде оповестена за личност нон грата.

От трибуната на Народното събрание депутатът Антоанета Цонева изчете декларация, в която уточни нещастието в Буча и военните закононарушения, осъществени от съветската войска.

"Световното публично мнение е потресено от фрагментите на трупове, цивилни жители, изнасилвания, всеобщи гробове мародерства от страна на съветски военни. Става все по-ясно, че режимът на Владимир Путин прави геноцид ", уточни тя.

Българското държавното управление и Народното събрание да се включат по-агресивно на страната на Украйна във войната, която се води от Русия, упорстват от Демократична България.

Исканията на партията включват още поддръжка със съдебномедицинска експертиза за следствие на съветската войска, което към този момент се провежда от други страни и интернационалните организации, както и страната ни като член на Европейски Съюз да поддържа нови по-сурови наказания против Русия.

България да стартира да дава на Украйна оръжие и боеприпаси, с цел да се отбрани против съветската експанзия и военните закононарушения. "Свободата, достолепието би трябвало да се отбраняват ", написа в декларацията на "Демократична България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР