В отговор на независим преглед на амбициозната мисия на НАСА

...
В отговор на независим преглед на амбициозната мисия на НАСА
Коментари Харесай

НАСА търси помощ за разработване на по-евтина мисия за връщане на проби от Марс

В отговор на самостоятелен обзор на амбициозната задача на НАСА за връщане на проби от Марс, чиновници на организацията споделиха в понеделник, че ще търсят свежи хрумвания от инженери на организацията, откриватели и частния бранш да излезе с различни планове на задачи, които да ръководят стремглаво възходящите разноски и да върнат скъпите проби назад на Земята по-рано.

Независимият съвет за обзор заключи предишния септември, че комплицираната задача за връщане на проби от голям брой галактически кораби може да коства толкоз към 11 милиарда $, с цел да изтеглите — 4 до 5 милиарда $ повече от в началото предстоящото — и да не върнете проби на Земята преди 2040 година, даже и посредством удължение на създаването.

„ Екипът на НАСА, който прегледа Independent Заключенията на Съвета за обзор споделиха, че те могат да го нанижат с течение на времето, само че няма да получите пробите назад до 2040 година “, сподели админът на НАСА Бил Нелсън пред кореспонденти. „ Неприемливо е да чакаме толкоз дълго. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР