В остър спор за това дали Путин е враг на

...
В остър спор за това дали Путин е враг на
Коментари Харесай

Какъв ни е Путин? Голям скандал в парламента

В изострен спор за това дали Путин е зложелател на българите, или не е, влязоха Демократична България и " Възраждане " по време на дебатите във връзка промяната на военния министър Стефан Янев.

" Путин не е зложелател на българите, тъй като ние нямаме противников връзки с Русия ", съобщи Костадин Костадинов.

" Не, зложелател ни е Путин, тъй като това е един деспот, който стартира една кървава случка ", опонира Христо Иванов. " Това е закононарушение против Русия преди всичко ", уточни той и добави, че руснаците в никакъв случай няма да го простят на съветския президент.

" Враг ни е, тъй като атакува един кротичък народ, като украинския. Путин ни е зложелател и тъй като неговата война не е просто за Украйна, а за предифиниране на обстановката на сигурността в Източна Европа ", сподели още водачът на " Да, България " и съпредседател на Демократична България.

" Не можем да се представяме повече като неутрална страна - свърши тази ера ", акцентира Иванов. " Тази война е експанзия против самия пиедестал на интернационалния ред ", заключи той.

" Понятието война е интернационален термин от интернационалното право, то дефинира и последствия, свързани с този термин, нежеланието на Путин е отвращение да признае, че е на терена на Хагската спогодба ", безапелационен беше Христо Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР