В основните телевизии са изпратени списъци с имената на политолози,

...
В основните телевизии са изпратени списъци с имената на политолози,
Коментари Харесай

Властта наглее: Праща до телевизиите списъци с имена на анализатори, които не бива да бъдат канени

В главните малките екрани са изпратени описи с имената на политолози, анализатори и публицисти, които не трябва да бъдат канени като коментатори на обществено-политическата обстановка в страната, написа  

В някои от малките екрани това е станало непосредствено по каналите на държавното управление към медиите, в други - посредством подставени лица, които са уведомили тв началниците за новата медийна политика на ръководещите.

Списъкът засяга критиците на Петков, Василев, Бориславова и " Продължаваме промяната ".

Вероятно към тях ще бъдат приложени и репресивни ограничения, които всяка страна има в арсенала си, когато става дума за критици на властта.

Посочени сте като " основните врагове на системата ",  са споделили за Епицентър.бг продуценти на публицистични излъчвания, обезпокоени от новата обстановка.

„ Това припомня най-мракобесните времена на тоталитаризма, когато властта запушваше устата на инакомислещите в опитите да си обезпечи медиен комфорт.

Някои от малките екрани са безапелационни, че няма да се подчинят на новите " правила ", които са в крещящо несъгласие с журналистическите практики и етики, други обаче, които зависят от ръководещите, ще бъдат принудени да преклонят глава ”, показват от медията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР