В основата на общата политика на правителството е борбата с

...
В основата на общата политика на правителството е борбата с
Коментари Харесай

Карадайъ към Кирил Петков: Хората твърдят, че сте марионетка на Прокопиев

В основата на общата политика на държавното управление е битката с корупцията, олигархията и зависимостите. В изявление пред Observer ползвате разбиране като олигарх и медиен магнат. С какви доказателства разполагате, че господин Пеевски дава отговор на определението? Защо не посочвате и други? Знаете, че за голяма част от обществото и за западните издания не господин Пеевски, а господин Иво Прокопиев е медиен магнат и олигарх. Това попита Мустафа Карадайъ министър-председателя от трибуната на Народно събрание по време на днешния блиц надзор, осведомят от novini.bg.

Той беше пресечен от ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

Карадайъ продължи: “Твърдите, че господин Пеевски подмолно е направлявал Борисов като министър-председател. Хората обаче настояват, че Вие сте марионетка на Прокопиев. Въпросът ми е по Ваш облик и сходство ли търсите такива съпоставения?”
Кирил Петков отговори, че се чуди какъв е смисълът на институцията, когато такива въпроси се задават: “Тук би трябвало да се мислят тактики за България вместо да се употребяват обидни думи. Разликата сред Вас и мен е, че аз съм изцяло независим”.

Лидерът на Движение за права и свободи направи имитация, че във въпроса му стои акцентът за зависимости: “Във върхушката на тази власт стана процедура да лъже “на ангро”. Ако понятието неистина не ви приляга, може да ползвате и другата терминология - първоаприлска фактологическа неправилност, само че не всеки ден е 1-ви април”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР