В опит да се справи с предизвикателствата, предизвикани от пандемията

...
В опит да се справи с предизвикателствата, предизвикани от пандемията
Коментари Харесай

CEV с уникален план Маршал за 11,5 милиона в помощ на европейския волейбол

В опит да се оправи с провокациите, провокирани от пандемията от ковид, членовете на Административният Борд на Европейската волейболна конфедерация (CEV) утвърдиха по-рано през днешния ден - като първата европейска спортна институция, която прави това - невиждан " проект Маршал " за европейския волейбол. Планът включва серия от ограничения, в това число вложения и облекчения на обща стойност от към 11,5 милиона евро в интерес на всички заинтригувани страни-членове на CEV.

" Здравето на спортистите, треньорите, почитателите, формалните лица, уредниците и всички, свързани с нашия спорт, остава главния ни приоритет на този стадий и затова това би трябвало да надделее над всички останали ползи ", съобщи президентът на CEV Александър Боричич. " Волейболът е екипен спорт и знаем какъв брой е значимо да се съберем като един тим и да проявим солидарнос с членовете на тима ни. Този принцип става още по-голям по време на такава рецесия. С помощта на този исторически " проект Маршал " желаеме да се уверим, че когато завърши тази наложена отмора, нашето волейболно семейство ще възобнови дейностите си с още повече възторг и положителна сила. Няма вирус или неволя, които могат да угасят огъня на пристрастеността, който кара сърцата ни да бият за волейбола ", показа още Боричич.
 CEV постави завършек на европейските клубни шампионати за сезона
Макар, че възобновяването на волейболни действия ще стартират, когато изискванията разрешават, желанието на управлението на CEV остава да даде допустимо най-голяма еластичност на всички страни да съблюдават решенията и политиките на съответните интернационалните здравни организации и съответните национални управляващи в цяла Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР