В Олимпиакос са решени на всичко, за да задържат Александър

...
В Олимпиакос са решени на всичко, за да задържат Александър
Коментари Харесай

Олимпиакос предлага 2 млн. евро годишно, за да задържи Везенков

В Олимпиакос са решени на всичко, с цел да задържат Александър Везенков в своите редици.

Гърците ще му предложат нов контракт, осведоми Матео Андреани, представен от БТВ.

Авторитетният публицист оповестява, че " червено-белите " изкушават крилото с договор за идващите 4 сезона и заплата от 2 млн. евро. 

Спортист №1 на България за 2022 година има контракт с отбора от Пирея до края на 2024/25, като за този интервал ще прибере 4.5 милиона евро.
Откупната му уговорка е на стойност 1.5 млн. евро, а ако Сакраменто Кингс желае да си обезпечи услугите на тежкото ни крило, ще би трябвало да я заплати.
Двете страни ще седнат на масата за договаряния до дни.

" Кралете " наблюдават изявите на българина под лупа през целия минал сезон, като получи особено внимание от вицепрезидента Фил Джаубар, мениджъра Монти МакНеър и старши треньора Майк Браун.

Българинът изпрати най-успешния си сезон в своята кариера, като само преди по-малко от 24 часа оказа помощ на „ червено-белите “ да побеждават с шампионската купа на Гърция.
Нечовешкото показване на родения в Никозия състезател бе в основата на спечелването още на Купата и Суперкупата на Гърция. Синът на легендата на Сашо Везенков бе безспорен стопанин и в Евролигата, където прибави към сбирката си MVP на постоянния сезон, откри място в Идеалната петица, завоюва наградата за най-хубав изпълнител през акцията и на Финалната четворка в Каунас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР