В Окръжна прокуратура - Пловдив е постъпило уведомление за предаването

...
В Окръжна прокуратура - Пловдив е постъпило уведомление за предаването
Коментари Харесай

Дания потвърди екстрадицията на заподозрения за убийството в Цалапица

В Окръжна прокуратура - Пловдив е постъпило съобщение за предаването на Р.Б., търсен с Европейска заповед за арест по обвиняване за ликвидиране, осъществено в с. Цалапица, обл. Пловдив, оповестиха от прокуратурата в Пловдив.

В Окръжна прокуратура-Пловдив е постъпило съобщение за това, че Върховен съд в Кралство Дания е удостоверил решението на Градски съд в Кралство Дания, с което е позволено предаването на Р.Б., на 30 година, на българските управляващи.

Р.Б. е разгласен за интернационално търсене въз основа на издадена Европейска заповед за арест от Окръжна прокуратура-Пловдив, където той е притеглен като обвинен за осъществено съзнателно ликвидиране в с. Цалапица, обл. Пловдив.

БГНЕС напомня, че още през януари съдът в Дания разреши връщането на Бизюрев у нас, само че решението не беше дефинитивно, защото Рангел апелира. Той е разгласен за интернационално търсене въз основа на издадена Европейска заповед за арест от Окръжна прокуратура-Пловдив, където е притеглен като обвинен за осъществено съзнателно ликвидиране. Разпитът на Бизюрев, е решителен за делото против близнаците от Цалапица Борислав и Валентин Динкови. Към момента те са упрекнати като съучастници на Бизюрев в това да заровят тялото на убития 24-годишен Димитър. Жителите на селото, обаче, са уверени, че близнаците са съучастници и в убийството на младия мъж.

Преди повече от 4 месеца Бизюрев беше арестуван в недодялан град на Кралство Дания. Той е работел във компания за разчистване на стъкла, като се представял с подправени документи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР