В Окръжен съд-Благоевград приключи делото срещу актьора Явор Бахаров, който

...
В Окръжен съд-Благоевград приключи делото срещу актьора Явор Бахаров, който
Коментари Харесай

Приключи делото срещу Явор Бахаров, актьорът тръгвал по светъл път

В Окръжен съд-Благоевград завърши делото против артиста Явор Бахаров, който е обвиняем за шофиране след приложимост на алкохол и опиати.

Пред окръжните съдии Бахаров съобщи, че е позволил огромна неточност, рискова за обществото и за самия него.

“През тези 18 месеца претърпях персонални и публични катаклизми, поради които премислих държанието и светогледа си, ще загърбя остарелия си живот и ще потегли по нов по-светъл път, благодарение на сътрудници артисти и приятелката ми”, съобщи артистът в правосъдната зала.

Адвокатите на Бахаров пледираха за условна присъда, тъй като е бил оправдан и е изплатил санкцията си по предходно наказване, наложено от Бургаския съд, оповестява struma.bg.

Председателят на правосъдния състав арбитър Росица Бекова съобщи, че ще се произнесе по делото в законовия период.

Явор Бахаров беше хванат да кара пийнал и дрогиран в Банско при започване на 2020 година Тогава пътни служители на реда забелязали, че автомобилът му се движи, криволичейки по пътното платно със свалени прозорци и мощна музика. След няколко следващи отлагания на делото, на 23 октомври 2020 година, след 7-часово съвещание, съдът в Разлог реши, че Бахаров е отговорен. Той получи ефикасна присъда от 1 година, която да изтърпи при лек режим. Актьорът загуби шофьорската си брошура за година и половина, наложена му бе и санкция в размер на 500 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР