В около 10 общини има проблем с доставките на дърва

...
В около 10 общини има проблем с доставките на дърва
Коментари Харесай

Министър Гечев: Някой няма да остане без дърва


В към 10 общини има проблем с доставките на дърва за огрев, само че всеобщи проблеми не би трябвало да има. Това съобщи служебният министър на земеделието Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година по време на полемиката " Да понижим сметките – енергийната беднотия и цените ", проведена от Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент, осведоми " Дарик ".

По думите на Гечев тази година са доставени със 142% повече дърва спрямо предходната, като се чака процентът да доближи до 150. Той посочи, че страната няма доста механизми, с които да потиска цените на дървата, само че все пак го прави. Гечев посочи, че огромна част от индустрията също е предходна на дърва.

Няма да оставим никого без дърва, има частични усложнения в към 10 общини, съобщи служебният аграрни министър Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година.

Той уточни, че страната няма доста механизми по какъв начин да потиска цената на дървата, само че все пак го прави.

Гечев изясни, че хората, които се презапасяват с дърва, лишават някой различен.

Министърът посочи, че до цялостното облекчаване на популацията с дърва по описите на кметовете доставките ще стигнат до 150% по отношение на предходната година.

Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година обърна внимание, че от земеделското министерство са взели ограничения, които ще предложат на Народното събрание. А точно – основаване на обществен фонд, който да събира пари единствено за местата, където са нужни, и изчистването на системата, с която да се приоритизират най-нуждаещите се групи хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР